64
Υλικά
- κεφαλοτύρι 200 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ροζέ κρασί 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ξερά σύκα 3 τμχ
- κουκουνάρι 1 κσ
- αμύγδαλα 5 γρ
200 γρ. Arla Αυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια 2 κ.σ. ροζέ ξηρό κρασί Αγιωργίτικο 2 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό με σύκο Kalamata Papadimitriou 1 κ.σ. μέλι 1 ξύλο κανέλλας 1 φύλλο δάφνης 3 αποξηραμένα σύκα 1 κ.σ. κουκουνάρι 5 λευκά αμύγδαλα ανάλατα Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr