Κεφτεδακια γαλοπουλας

Καταχωρήθηκε στις 19/12/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τις προάλλες βρέθηκα σε ένα ψητοπωλείο μαζί με φίλους. Δοκιμάσαμε διάφορες λιχουδιές και συνειδητοποίησα ένα πράγμα: στη μαγειρική μας κουλτούρα δεν υπάρχει η ένοια του σενιάν, του τέλεια ψημένου κρέατος που διατηρεί αναλοίωτους όλους του τους ζωμούς.Παράδειγμα δεύτερο. Σε ένα πρόσφατο κυριάκατικο κάλεσμα, ετοίμασα για τους φίλους μου τα κεφτεδάκια με κιμά γαλοπούλας. Αυτό που ξένισε τους περισσότερους είναι ότι το ψημένο κεφτεδάκι δεν είχε το κλασικό σκούρο χρώμα του μοσχαρίσου κιμά.Ηθικό δίδαγμα: το ξεροψημένο δεν είναι απαραίτητα και νόστιμο.Και επειδή περνώ μια φάση φιλοσοφικής αναζήτησης, συνειδητοποίησα ότι αυτή η βασική αρχή, με μικρές παραλλαγές, μπορεί να...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.cookingdiary.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!