by admin

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Παρ' όλο που πλέον δε συναντάμε συχνά πικρές μελιτζάνες καλό θα ήταν να τις αφήσετε να στραγγίξουν με λίγο αλάτι για μια ωρίτσα πριν τις χρησιμοποιήσετε. Πριν τις σωτάρετε πιέστε τις καλά με τα χέρια σας για να στραγγίξουν ακόμα περισσότερο ότι περιττά υγρά έχουν. Αυτή η διαδικασία έχει κιόλας ως αποτέλεσμα οι κεφτέδες να είναι στο τέλος τραγανοί κι όχι μαραμένοι μετά το ψήσιμοΥλικά (για 4 άτομα - περίπου 17 κομμάτια)Για τους κεφτέδες:1 μεγάλη μελιτζάνα, καθαρισμένη και κομμένη ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: μελιτζανοκεφτέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το delicieuses.forumotion.net