68
Κεσαντίγιας σε παραλλαγή, γουακαμόλε και τεκίλα…κατά βούληση!Μεξικάνικες γεύσεις ερωτεύσιμες, απλές, εύκολες και πεντανόστιμες. Χορταίνουμε με απολαυστικές επιλογές γέμισης για να συνοδέψουμε ένα γρήγορο γεύμα μετά τη δουλειά ή να υποδεχτούμε φίλους με ένα καθόλου κοπιαστικό αλλά σίγουρα λαχταριστό μεζέ, συνοδευμένο με μια πικάντικη σαλάτα γουακαμόλε και αλκοολούχες ατασθαλίες.Δικά σας!εργασία: 10′χρόνος: 20′πολύ εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es