κις με φακές, γραβιέρα και σάλτσα με βινσάντο

Καταχωρήθηκε στις 15/04/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αβγά, γάλα ή κρέμα (γάλακτος) μέσα σε μια ζύμη που ψήνεται ανοικτή είναι τα βασικά υλικά της κις (quiche), που το όνομά της προέρχεται από το γερμανικό “kuchen” που σημαίνει ‘κέικ’. Είναι απόγονος της μεσαιωνικής τάρτας (παραδείγματα οι: tart in Ember Day χωρίς κρέας, και Tart de Bry με τυρί μπρι-brie) και οι ιστορικοί τοποθετούν την σύγχρονη συνταγή στη [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!