347
Υπάρχουν 2 ειδών κολοκυθοανθοί. Οι αρσενικοί που έχουν μόνο μίσχο, φυτρώνουν από το στέλεχος του φυτού και είναι μακρύτεροι και οι θηλυκοί ή κολοκυθοκορφάδες που είναι μικρότεροι και βρίσκονται στην κορυφή του κολοκυθιού. Και οι δυο κάνουν, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμείστε τους αρσενικούς. Τρόποι μαγειρέματος πολλοί. Γεμιστοί με τυριά, με ρύζι ή σκέτοι είναι εξίσου νόστιμοι. Εδώ μαγειρεμένοι στην πιο απλή μορφή τους φρεσκότατοι από τον κήπο μας στη Σπάρτη. Υλικά 30 κολοκυθοανθούς1 κουτάκι μπύρα200 γρ. αλεύρι περίπου2 κ.σ λάδιΑλάτιΠιπέριΨιλοκομμένο δυόσμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr