233
Υλικά
- ελαιόλαδο -
- φασκόμηλο 10 φύλλα
- δεντρολίβανο 10 φύλλα
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ξύσμα λεμονιού -
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
Ντελικάτο φαγητό στη στιγμή Έτοιμα, ψημένα, ψιλοκομμένα, μαριναρισμένα. Τρώγονται σκέτα από το βάζο, συνοδεύουν φαγητά, μπαίνουν σε σάλτσες και σαλάτες, ακόμα και σε ομελέτες, γιατί δεν έχουν έντονη οξύτητα. Μου αρέσει να τα σερβίρω πάνω σε φέτες ψωμιού αλειμμένες με μουστάρδα, πασπαλισμένες με τριμμένο τυρί και ψημένες στο γκριλ. Τέλειος μεζές!
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr