88
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 2 κσ
- καρότο 1 τμχ
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- γάλα εβαπορέ 4 κσ
- φιδές 2 τμχ
- τυρί κρέμα 4 κσ
- κασέρι 150 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 1 κσ
Βλάχοι, Σαρακατσαναίοι, Καραγκούνηδες, Χασιώτες, Αντιχασιώτες. Τόσες και τόσες “φυλές” φιλοξενεί η Θεσσαλική γη, με τις παραδόσεις, τα έθιμα και φυσικά, τις συνταγές τους! Με τις κοτόπιτες Λάρισας αναδεικνύεται όλη η νοστιμιά της Θεσσαλίας, γιατί συνδυάζεται ιδανικά το κοτόπουλο με το εκπληκτικό κασέρι Ελασσόνας και την θεοτράγανη σφολιάτα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr