110
Υλικά για ένα μέτριο πυρέξ
10 φύλλα κρέπας
5 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας κομμένες στη μέση
400 gr τριμμένο τυρί milner ή fina
1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 μικρή κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε (χωρίς λαδί) σε ένα τηγάνι τα μανιτάρια σε χαμηλή φωτιά. Παίρνουμε ένα φύλλο κρέπας και απλώνουμε σε αυτή μια φέτα ζαμπόν στο κέντρο της κρέπας , απλώνουμε λίγα μανιτάρια σε όλο το μήκος και από πάνω το τυρί (κρατάμε λίγο για το τέλος). Την τυλίγουμε και τη βάζουμε στο πυρέξ. Και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες την ίδια διαδικασία.
Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί που μας έ
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr