85
Χρόνος Προετοιμασίας: 2-3 λεπτάΥλικά:1 λίτρο έχτρα παρθένο ελαιόλαδο15-20 φύλλα βασιλικού2 σκελίδες σκόρδο20 κόκκοι κόκκινο & μαύρο πιπέρι2 πιπερίτσες (προαιρετικά)ΕκτέλεσηΒάζουμε σε ένα βαζάκι αποστειρωμένο το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Σφραγίζουμε και αφήνουμε 1-2 βδομάδες τουλάχιστον να αρωματιστεί. Στην συνέχεια μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε κατά περίσταση. Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com