280
Υλικά
- γαρδουμπάκια 3.5 κιλ
- λευκό κρασί 100 ml
- μουστάρδα 2 κσ
- ρίγανη 2 κγ
- ρίγανη 3 κλων
- ελαιόλαδο 50 ml
- νερό 100 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- χυμός λεμονιού 150 ml
Η πιο εξευγενισμένη εκτέλεση ενός κλασικού πασχαλινού μεζέ έχει λιγότερο λίπος, περισσότερη γεύση και αρωματική ένταση. Δοκιμάστε τα γαρδουμπάκια λεμονάτα, σε ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μουστάρδας, αρωματισμένα με ρίγανη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com