44
Υλικά
- μανιτάρια 2 κονσέρβα
- τζίντζερ 10 γρ
- μοσχοκάρυδο 2 κγ
- πιπέρι 2 κσ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- λευκό ξύδι 2 λτ
Διαδικασία συνταγής
Σε κατσαρόλα σιγοβράζουμε για 10 λεπτά όλα τα υλικά εκτός από τα μανιτάρια.
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί.
Σουρώνουμε το ξύδι, το βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια και σιγοβράζουμε σκεπασμένα για 40 λεπτά....
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr