98
Υλικά
- portobello 4 τμχ
- γκούντα 1.5 φλ
- φέτα 1.5 φλ
- σκληρό τυρί 1.5 φλ
- ρεγκάτο 1.5 φλ
- γάλα φρέσκο 2 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- παρμεζάνα -
- λάδι -
Αφορμή για τη σημερινή μου συνταγή ήταν τα μανιτάρια Portobello, που βρήκα πριν λίγες μέρες στην αγορά. Αυτά που βρήκα όμως τις προάλλες ήταν ιδιαίτερα μεγάλα και φώναζαν από μακριά πως επιβάλλεται να ...γεμιστούν. Αυτό λοιπόν και έκανα! Και με μιά πολύ γρήγορη διαδικασία είχα ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό, γευστικό και ελαφρύ που συνόδευσε τέλεια ένα ψητό χοιρινό μπούτι.
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com