Μεζεδάκι με ξερά σύκα, ρίγανη, αλάτι και μπέικον

Καταχωρήθηκε στις 02/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, μέχρι την ρίγανη και το αλάτι είναι μια παραδοσιακή συνταγή από την Καλαμάτα που την απολαμβάνουν την εποχή της συγκομιδής της ελιάς, όπως αναφέρει η Νταϊάνα Κόχυλα στο βιβλίο της "Μεζές", όπου την εντόπισα. Δική μου προσθήκη το μπέικον, που ταιριάζει πολύ με τα ξερά σύκα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!