Μεζές: Καψαλισμένες μικρές πράσινες πιπεριές (Padrón)

Καταχωρήθηκε στις 21/10/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πιπεριές που τηγανίζονται σε ελαιόλαδο μέχρι ν’ αρχίσουν να φουσκώνουν και να τσυτσυρίζουν, μέχρι η φλούδα τους να καψαλιστεί κι η σάρκα τους να μαλακώσει και να γίνουν τόσο αναπάντεχα νόστιμες που στο τέλος, αφού τις πασπαλίσεις με μπόλικο χοντρό αλάτι το οποίο τονίζει ακόμα πιο πολύ την φρουτώδη γεύση τους και τις ραντίσεις με αρκετό ελαιόλαδο, να μη μπορείς να σταματήσεις να τις τρως. Ο τέλειος ουζομεζές, κρασομεζές, μπυρομεζές, τσιπουρομεζές κ.ο.κ. και το ιδανικό συνοδευτικό σε ψητές μπριζόλες, μπιφτέκια και κρεατικά εν γένει.

Διάβασε τη συνταγή στο https://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!