140
1 φύλλο σφολιάταμουστάρδακέτσαπ20 μικρά λουκάνικα κοκτέιλλίγο ελαιόλαδολίγο γάλαΞεπαγώνουμε τη σφολιάτα.Σε κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό να βράσει και ρίχνουμε τα λουκανικάκια.Τα αφήνουμε να βράσουν 5 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά.Απλώνουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 20 ίσα τετραγωνάκια.Στα μισά τετράγωνα βάζουμε λίγη μουστάρδα και στα υπόλοιπα λίγη κέτσαπ.Στη μέση βάζουμε το λουκανικάκι, τα τυλίγουμε σε ρολό και τα κλείνουμε προσεκτικά.Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα αλείφουμε με λίγο γάλα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για μισή ώρα περίπου.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com