56
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μαργαρίνη 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- πιπερόριζα 0.5 κγ
- πάπρικα 1 κγ
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Μαργαρίνη 250 γρ Αυγά 4 τεμ (το 1 για άλειμμα) Νερό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Τζίτζερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού προαιρετικά Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr