Μπεκρή μεζέ

Καταχωρήθηκε στις 14/08/11

32 Ψήφοι Ψήφισε

Τα τρυφερά κομμάτια μοσχάρι κολουμπούν σε κρασί και διάφορα μυρωδικά. Στη συνέχεια τσιτσιρίζονται στο τηγάνι με ελαιόλαδο και ντομάτα και γίνονται ο πιο νόστιμος μεζές για το ουζάκι και τη μπύρα του καλοκαιριού.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!