76
Υλικά
- φιλέτο σολομού 700 γρ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- τζίντζερ 1 κγ
- νιφάδες βρώμης 1 φλ
- μαϊντανός 1 χούφτ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- μουστάρδα με μέλι 1 κσ
- άνηθος 1 χούφτ
- ψωμάκια για burgers 5 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- αβοκάντο 1 τμχ
Δημιουργικό μπέργκερ, μην ξεχνιόμαστε! Σολομού παρακαλώ πολύ! Ελαφρύ, υγιεινό και τρομερά εύγευστο! Δεν σου πάει η σκέψη ότι είναι τόσο αγνό και τόσο υγιεινό και το κυριότερο, ότι τρως ψάρι!
Δημιούργησα λοιπόν από φρέσκο φιλέτο σολομού, έναν κιμά ψαριού τον οποίο έπλασα σε μπιφτέκια με βρώμη, τζίντζερ, μυρωδικά και άλλα αξιόλογα υλικά, μετατρέποντάς το κυριολεκτικά σε λιχουδιά πρώτης τάξεως.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com