58
Υλικά
- ελαιόλαδο 100 ml
- ελαιόλαδο 50 ml
- φουντούκι 60 γρ
- κεφαλοτύρι 60 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 80 γρ
- φαρίνα 200 γρ
- λιαστή ντομάτα 4 φέτ
- βασιλικός 1 κγ
- πιπέρι 1 πρέζα/ες
- ροζ πιπέρι 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
ΥΛΙΚΑ 100 ml ελαιόλαδο ελαφρύ 50 ml ελαιόλαδο από λιαστές ντομάτες 50 ml νερό (ή γάλα), σε θερμοκρασία δωματίου 60 γρ. φουντούκια, αλεσμένο σε σκόνη 60 γρ. κεφαλοτύρι, ψιλοτριμμένο 80 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com