121
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αραβοσιτέλαιο 0.5 ποτ
- μαγειρική σόδα 0.5 κσ
- αλάτι 1 κγ
- τυρί φέτα 400 γρ
- αυγά 2 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ200 γρ. (1 κεσεδάκι) στραγγιστό γιαούρτι2 αβγά 1/2 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο1/2 κ. σούπας κοφτή σόδα φαγητού
1 κ. γλ. αλάτιαλεύρι όσο σηκώσει η ζύμηΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ400 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένο 2 αβγά ελαφρά χτυπημένα λίγο αλάτι και πιπέρι
1 κ. γλ. αλάτιαλεύρι όσο σηκώσει η ζύμηΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ400 γρ. τυρί φέτα χοντροτριμμένο 2 αβγά ελαφρά χτυπημένα λίγο αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr