Μπρουσκέτα με σπιτικό κάσιους-βούτυρο, αγγούρι και παστά λεμόνια (preserved lemons)

Καταχωρήθηκε στις 23/03/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να χρησιμοποιήσεις τα παστά λεμόνια που έφτιαξες (ή αγόρασες) είναι σε μπρουσκέτα. Τίποτα δεν μπορεί να σου δώσει μεγαλύτερη απόλαυση από το φρεσκοψημένο σπιτικό ψωμί, ζεστό-ζεστό και συνοδευμένο από αγαπημένα υλικά. Αυτή τη φορά, ήταν το σπιτικό κρεμώδες κάσιους-βούτυρο, μερικές ροδέλες φρέσκου, τραγανού αγγουριού, σπιτικά παστά λεμόνια, λίγο αλάτι, piment d’ espelette και ελαιόλαδο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!