Νηστίσιμοι Κολοκυθοκεφτέδες

Καταχωρήθηκε στις 04/12/12

10 Ψήφοι Ψήφισε

Επειδή όμως οι κολοκύθες εδώ έχουν πολύ σκληρή φλοίδα και τρίβονται δύσκολα, σκέφτηκα να την τεμαχίσω και να την ψήσω λίγο, μέχρι να μαλακώσει. “ Όπερ και εγένετο!” Η σάρκα της κολοκύθας μαλάκωσε και μέλωσε, χωρίς να χάσει το υπέροχο πορτοκαλί της χρώμα και το άρωμά της έγινε πιο έντονο! Έτσι έγιναν αυτοί οι υπέροχοι, χρυσαφένιοι, αφράτοι και νηστίσιμοι κεφτέδες που λόγω της προσθήκης πατάτας θα μπορούσαν να ονομαστούν και “Πατατοκολοκυθοκεφτέδες”! Ένα νοστιμότατο ορεκτικό που αξίζει να το δοκιμάσετε, αν έχετε ακόμα κολοκύθες!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!