59
Υλικά:1 κιλό ντομάτες μέτριες250 γρ. αλμυρή φέτα1 μέτρια σελινόριζαμαϊντανόπιπέριξίδιλάδιαλάτι Καθαρίζετε και κόβετε σε μικρά κομματάκια το σέλινο και το βράζετε για μερικά λεπτά σε αλατισμένο νερό.Το στραγγίζετε και το ανακατεύετε με το κομματιασμένο τυρί.Προσθέτετε λάδι, αλάτι, πιπέρι, μερικές σταγόνες ξίδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.Κόβετε μια φέτα από τις ντομάτες, σαν καπάκι, αδειάζετε τους σπόρους, τις αλατίζετε λίγο και τις αφήνετε ¼ της ώρας ανάποδα σε μια σχάρα, να χύσουν λίγο ζουμί.Τις γεμίζετε κατόπιν μ
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com