Ο μεζές του ζακυνθινού

Καταχωρήθηκε στις 02/06/09

3 Ψήφοι Ψήφισε

Αν αναρωτιέστε τι μεζεδάκι θα έτρωγε ένας ζακυνθινός την ημέρα του Πάσχα, το ίδιο βράδυ ή την επόμενη μέρα, η φωτό θα σας λύσει την απορία. Ψωμί, αλλά όχι οποιοδήποτε ψωμί. Λαμπροκουλούρα με γλυκάνισο μέσα, η οποία γλυκίζει ελαφρώς. Δεξιά βλέπετε Λαμπροκουλούρα από το χωριό Λαγωπόδο και αριστερά από το χωριό Κερί.Ζακυνθινά τυριά: Γραβιέρα και λαδοτύρι νιό, δηλαδή φρεσκοφτιαγμένο. Το ντόπιο

Διάβασε τη συνταγή στο https://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!