56
Για τη γέμιση με λιαστές ντομάτες και σάλτσα πέστο 1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα 2 κ.σ. έτοιμη σάλτσα πέστο 6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 3 κ.σ. τριμμένο τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα Πιπέρι 1 κρόκο αυγού με 1 κ.σ. νερό χτυπημένα.Για τη γέμιση με προσούτο 1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon 1 κ.γλ. μέλι 6 φέτες προσούτο 3 κ.σ. παρμεζάνα...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr