66
Υλικά
- πατάτες 1 κιλ
- λάδι 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 400 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- αλάτι -
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πατάτες, 1/2 φλιτζάνι λάδι Για την σάλτσα: 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 400 γρ. ντομάτα τριμμένη 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr