67
Υλικά
- πατάτες 6 τμχ
- τσένταρ 100 γρ
- ένταμ 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- τυρί του τόστ 3 φέτ
- άνηθος 1 ματσ.
- αυγά 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 3 κσ
- μοσχοκάρυδο -
- πιπέρι -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο αγελάδος 30 γρ
Υλικά για το Πατατό-σουφλέ: 5-6 μεγάλες πατάτε καθαρισμές και βρασμένες σε αλατισμένο νερό, 100 γραμ, τυρί cheddar τριμμένο (ή ψιλοκομμένο) 100 γραμ. τυρί edam επίσης τριμμένο (ή ψιλοκομμένο) 150 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη (ή ψιλοκομμένο) 2-3 φέτες μαλακό τυρί για τοστ, κομμένες σε λωρίδες, ...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com