Πιπεράτη φάβα και μαριδάκι φούρνου

Καταχωρήθηκε στις 15/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σε νότα ακόμα καλοκαιρινή εμείς και με μυαλό σε ουζοκρασάκια στην θάλασσα ένα υγιεινό μαριδάκι, ψημένο στο φούρνο, αλλά τόσο τραγανό όσο κανένα απ’ όσα έχετε δοκιμάσει ως τώρα. Το συνοδεύω με φάβα Σαντορινιά για ολοκληρωμένη νησιωτική αίσθηση! Κόντρα στον καιρό και τις καταιγίδες του ας πιούμε στην υγειά του καλοκαιριού που πέρασε αλλά και αυτού που θα έρθει πάλι χωρίς να το καταλάβουμε!...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.zannetcooks.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!