40
Υλικά
- πιπεριές 10 τμχ
- γάλα 1 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 0.5 φλ
- φέτα 200 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- μπούκοβο 1 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- πάπρικα 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
Υλικά 10 πιπεριές μικρές 1 φλ. Γάλα ½ φλ. Σιμιγδάλι χοντρό 200 γρ. Φέτα 100 γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο 1 κ.γλ. μπούκοβο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ½ κ. Γλ. Πάπρικα ¼ φλ . ελαιόλαδο Εκτέλεση Βάζουμε το γάλα στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το σιμιγδάλι το σκόρδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.nostimesyntages.gr