64
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- κέτσαπ 1 φλιτζανάκι
- μπέϊκον 250 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- τυρί του τόστ 100 γρ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- γάλα 1 φλιτζανάκι
- αυγά 1 τμχ
Υλικά Σφολιάτα 1 φύλλο Κέτσαπ 1 φλιτζάνι του καφέ Μπέικον 250 γρ ψιλοκομμένο Πιπεριά Φλωρίνης 1 ψιλοκομμένη Τυρί του τοστ 100 γρ Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένη Γάλα 1 φλιτζάνι του καφέ Αυγό 1 τεμ Ρίγανη - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr