Ποικιλία τυριών και αλλαντικών με μαρμελάδα

Καταχωρήθηκε στις 24/07/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά συνταγής 100γρ. προβολόνε 100γρ. πεκορίνο με μαύρο πιπέρι 5 φέτες προσούτο κότο (prosciutto cotto) 5 φέτες καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο 5 φέτες speck καπνιστό 1 φέτα σεβρ περασμένη από το τηγάνι 1 λεπτό η κάθε πλευρά για να κάνει κρούστα 2-3 κ.σ. μαρμελάδα κεράσι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.cooklos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!