155
Υλικά
- γάλα φρέσκο 1500 ml
- καλαμποκάλευρο 300 γρ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- παρμεζάνα 150 γρ
- πιπέρι -
Πρόκειται για μια Ιταλική νοστιμιά!Η πολέντα είναι ένα συνοδευτικό με βασικό συστατικό το καλαμποκάλευρο και υπάρχουν δυο τρόποι σερβιρίσματος.Ή σταματάμε στο πρώτο στάδιο παρασκευής και σερβίρουμε την πολέντα σας πουρέ ή μόλις παγώσει καλά κόβουμε σε κομματάκια και τηγανίζουμε.Και οι δυο εκδοχές καταπληκτικές!...
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr