78
Υλικά
- πιπεριές χρωματιστές 5 τμχ
- μανούρι 200 γρ
- σύκα 2 τμχ
- λευκό βαλσαμικό ξύδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
Το μανούρι είναι από τα αγαπημένα μου τυριά που τυγχάνει να είναι και λευκό. Συνδυάζοντάς το με ψητές, τραγανές πιπεριές και γλυκά, ώριμα σύκα δημιουργεί ένα πιάτο που δύσκολα μπόρεσα ν΄ αντισταθώ όσες φορές κι αν το έφτιαξα φέτος τον Αύγουστο, την εποχή των αγαπημένων μου σύκων δηλαδή. Λίγα υλικά, όμορφα τακτοποιημένα σε ένα πιάτο, ραντισμένα με βαλσαμικό ξίδι με γεύση σύκου για έξτρα πόντους σε νοστιμιά και... απογείωση!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com