104
Υλικά
- φύλλο κρούστας 5 φύλλα
- χαλούμι 220 γρ
- γραβιέρα Κρήτης 100 γρ
- παρμεζάνα 100 γρ
- λιαστές ντομάτες 100 γρ
- πράσα 1 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- μπέϊκον 3 φέτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Μόλις δάγκωσα το κριτσανιστό τους φύλλο και ξεχύθηκε η γέμιση στο στόμα μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το πόσο θα ταίριαζαν να φαγωθούν περιμένοντας το σουβλιστό αρνί ή το αγαπημένο κοκορέτσι. Είναι επαρκώς πικάντικα και «τραβάνε» τη μπύρα που είθισται να καταναλώνεται από το πρωί εκείνης της μέρας...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com