64
Υλικά
- τραχανάς γλυκός 100 γρ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- κασέρι 120 γρ
- ανθότυρο 50 γρ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- πάπρικα 0.5 κγ
- μπαχάρι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- φύλλο κρούστας 10 φύλλα
- φρέσκο βούτυρο 150 γρ
Υλικά100 γρ. τραχανάς γλυκός350 γρ. νερό1 κουτ. σούπας με φρέσκο βούτυρο αγελάδος λάιτ120 γρ. τριμμένο κασέρι 50 γρ. ανθότυρο τριμμένο1 πράσινη πιπεριά1 πιπεριά φλωρίνης1 αυγό½ κουτ. γλ. πάπρικα½ κουτ. γλ. μπαχάρι¼- ½ κουτ. γλ. πιπέρι¼- ½ κουτ. γλ. αλάτι10 φύλλα κρούστας (1 πακέτο)150 γρ. μαλακο φρέσκο βούτυρο αγελάδος Μειωμένα Λιπαρά για άλειμμασουσάμι για πασπάλισμα (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr