40
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- γραβιέρα 60 γρ
- πιπεριές χρωματιστές 2 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 2 κλων
- πάπρικα γλυκιά 0.25 κγ
- ελαιόλαδο -
Αυτά τα ρολάκια ετοιμάστηκαν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο.Καταναλώθηκαν όμως ζεστά ζεστά, σε επίσης πολύ λίγο χρόνο.Μου είχε περισσέψει φύλλο σφολιάτας και δεν ήθελα να μείνει για καιρό μέσα στην κατάψυξη.Σκέφτηκα λοιπόν να σκαρώσω ένα γρήγορο μεζεδάκι και να το σερβίρω το βράδυ μαζί με τσικουδιά που μας έστειλαν φίλοι μας από την Κρήτη...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com