ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΙΟΥΝΕΦΕ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ & ΤΣΑΤΝΕΪ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Καταχωρήθηκε στις 22/11/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ 8 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ 1 ΦΛ. ΚΙΟΥΝΕΦΕ Ή ΚΑΝΤΑΪΦΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ 200 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΛΙΩΜΕΝΟ) 4 ΦΕΤΕΣ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΚΟΡΜΟ CHEVRE ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ ΤΡΙΜΜΕΝΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΤΝΕΪ ΝΤΟΜΑΤΑΣ: 1 ΝΤΟΜΑΤΑ 1 ΜΙΚΡΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 1 ΜΙΚΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 50 ML ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ 50 ΓΡ. ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ.Γ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 200 ML ΝΕΡΟ 200 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ.Σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 1 Κ.Γ. ΡΟΔΟΝΕΡΟ

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!