ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Καταχωρήθηκε στις 23/02/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 20-24 ΜΙΝΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ: 800 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 7 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ FERRANO IFANTIS 120 ML ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ 100 ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 4 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3 K.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ: 400 ML ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 5 Κ.Σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ BIO ΚΑLAMATA PAPADIMITRIOU 4 Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 4 Κ.Σ.ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 150 ΓΡ. TΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ: 12 ΜΙΚΡΑ ΨΩΜΑΚΙΑ BRIOCHE

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!