76
Υλικά
- λιαστές ντομάτες 10 τμχ
- σπανάκι 250 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ανθότυρο 500 γρ
- μαύρες ελιές 12 τμχ
- βασιλικός 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- κάππαρη 2 κσ
- μοσχοκάρυδο -
- ελαιόλαδο -
- βούτυρο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια συνταγή του κου Δημήτρη Ανδρέου 10 ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες 250 γρ. σπανάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 3 αβγά 500 γρ. ανθότυρο 12 ελιές μαύρες ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας βασιλικό ή μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κουτ. σούπας κάππαρη λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο (στη μύτη του κουταλιού) κουτ. σούπας ελαιόλαδο βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού αλάτι / πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr