116
Υλικά
- σπανάκι 1100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 8 τμχ
- μαϊντανός 4 κσ
- άνηθος 4 κσ
- δυόσμος 3 κσ
- μάραθος 3 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα εβαπορέ 100 ml
- γάλα φρέσκο 100 ml
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- φέτα 250 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Στα σουφλέ έχω μιαν αδυναμία! Τα θεωρώ από τα καλύτερα comfort food, που θα νοστιμίσουν το κέντρο του τραπεζιού μας ένα κυριακάτικο μεσημέρι, θα ομορφύνουν τον μπουφέ μας, θα τα απολαύσουμε ακόμα και μόνα τους με μια μπυρίτσα. Τα σουφλέ μου τα θέλω «αέρινα», θέλω να είναι αφρός δηλαδή! Το συγκεκριμένο σουφλέ το φτιάχνω εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν ξέρω γιατί έχω αργήσει τόσο πολύ να μοιραστώ την συνταγή μου μαζί σας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. Είναι νομίζω το πιο αφράτο σουφλέ σπανάκι από όσα έχω δοκιμάσει, μυρωδάτο και πολύ νόστιμο!!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com