113
Υλικά
- φύλλα ρυζιού 4 φύλλα
- στήθος κοτόπουλου 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- ρέβες 50 γρ
- βασιλικός 50 γρ
- δυόσμος 50 γρ
- μαρούλι 1 τμχ
- άισμπεργκ 1 τμχ
- ελαιόλαδο 250 ml
- γκρέιπφρουτ 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 50 γρ
4 φύλλα ρυζιού 1 στήθος κοτόπουλο 1 καρότο 1 αγγούρι 50 γρ. ρέβα 50 γρ. φύλλα βασιλικού 50 γρ. φύλλα δυόσμου 50 γρ. φύλλα κόλιανδρου 1 μαρούλι 1 iceberg 50 γρ. πάστα πράσινου κάρυ 250 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 κόκκινο γκρέιπφρουτ 50 γρ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata Papadimitriou
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr