97
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 τμχ
- λουκάνικα 10 τμχ
- τσένταρ 100 γρ
- μοτσαρέλα 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 4 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 πρέζα/ες
Νόστιμα ταρτάκια με λουκανικάκια τύπου Βιέννης και κίτρινα τυράκια που θα ενθουσιάσουν σε όποιον μπουφέ ή τραπέζι προσφερθούν!Έτοιμα στο τραπέζι μας σε μισή μόνο ωρίτσα, τόσο θέλουν για να ετοιμαστούν!Τρώγονται άνετα και ζεστά και κρύα.Λόγω της προσθήκης του τυριού τσένταρ, όταν ψηθούν αποκτούν ένα ωραίο σομόν χρώμα, που γίνεται ακόμα πιο έντονο αν προσθέσουμε και την γλυκιά πάπρικα.Πάμε να τα φτιάξουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com