147
Υλικά
- ζύμη κουρού 12 φύλλα
- φύλλο σφολιάτας 12 φύλλα
- ελαιόλαδο 50 γρ
- πράσα 400 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- σαλάμι 100 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μοτσαρέλα 150 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
Νόστιμο, εύκολο και πρακτικό finger food. Κρατιέται με το ένα χέρι και το απολαμβάνετε με όλη σας την ψυχή, είναι τόσο ερωτεύσιμα όσο και νόστιμα! Ιδανικά για μικρά τσιμπολογήματα, για όλες τις ώρες, για χίλιες δυο περιστάσεις.Η γέμιση αυτών των μίνι ταρτακίων περιέχει το αγαπημένο μας πράσο με τις γλυκές νότες, τα υπερνόστιμα Cabanossi, μαστιχωτή μοτσαρέλα, κρέμα γάλακτος και γιαούρτι. Εξαιρετικότατα υλικά, υπέροχος συνδυασμός, μοναδική απόλαυση! Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es