by admin

ταρτάρ καπνιστού σολομού με μους άνιθου: 3 σε 1

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ιδέα είναι πώς ένα εξαιρετικά απλό πιάτο μπορεί να είναι ενδιαφέρον γευστικά και εντυπωσιακό τατυτόχρονα. Πώς δηλαδή, με ελάχιστα υλικά, η γεύση επικεντρώνεται στα καθαρά χαρακτηριστικά τους, που συνδυασμένα αποδίδουν το μέγιστο. Καπνιστός σολομός, το γνωστό νόστιμο λιπαρό ψάρι απ’ τον Βορρά και άνιθος, ένα αρωματικό με έντονο άρωμα και σταράτη γεύση, με μάλλον ισχυρή άποψη.
Διάβασε τη συνταγή στο pandespani.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: ταρτάρ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το pandespani.com