126
Υλικά
Τα γνήσια ποντιακά πιροσκί, τόσο ακαταμάχητα που δεν πρόκειται να σταματήσετε στο πρώτο! Παραδοσιακά φτιάχνονται με κιμά ή πατάτα και είναι τηγανητά αλλά μπορείτε κάλλιστα να τα ψήσετε στο φούρνο αν είστε της υγιεινής διατροφής. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για πιροσκί και με κιμά και με πατάτα, απλά έχετε υπόψιν πως οι αναλογίες αναφέρονται σε 60 πιροσκί είτε με κιμά είτε με πατάτα. Αν θέλετε να τα κάνετε μισά μισά, μειώστε στη μέση τις αναλογίες που αναφέρονται σε κάθε γέμιση.
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.com