Τηγανητή κολοκύθα σαβόρε

Καταχωρήθηκε στις 15/09/10

5 Ψήφοι Ψήφισε

Μη μου πείτε ότι δεν τις καμαρώνετε τις στρογγυλές πανέμορφες κολοκύθες. Εγώ πολλές φορές λυπάμαι να τις κόψω και τις αφήνω αρκετές μέρες να δίνουν χρώμα στην κουζίνα μου. Η σημερινή ευτυχώς δεν ήταν από τις πανέμορφες αποδείχτηκε όμως πεντανόστιμη. Την έφτιαξα με μια παλιά συνταγή που μου είπε πριν από χρόνια μια καλή μου γειτόνισσα,''μανούλα'' στην παραδοσιακή κουζίνα.Υλικά:Κολοκύθα κίτρινη ή πορτοκαλόχρυση Αλάτι Αλεύρι Λάδι Αρισμαρί (κατά προτίμηση φρέσκο αλλά και ξερό μας κάνει) Ξύδι Επί το έργον:Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια πάχους ενός περίπου εκατοστού και σε ότι σχήμα μας βολεύει...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!