104
Υλικά
- τορτίγιες 6 τμχ
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- μπέϊκον 150 γρ
- έμενταλ 150 γρ
- καλαμπόκι 100 γρ
- κόκκινα φασόλια 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- μαρούλι 5 φύλλα
- μαρούλι 5 φύλλα
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- μαγιονέζα 2 κσ
Υλικά 4-6 τορτίγιες διαμέτρου 26 cm 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα καρέ 150 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο 150 γραμμάρια τυρί έμενταλ τριμμένο 100 γραμμμάρια καλαμπόκι 100 γραμμάρια κόκκινα φασόλια 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ντομάτα κομμένη καρέ 4-5 φύλλα μαρούλι lollo rosso 4-5 φύλλα μαρούλι Αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 κουτ. σούπας ξύδι βαλσάμικο Ελαιόλαδο Σπιτική μαγιονέζα Αλάτι Πιπέρι Πάπρικα Κάρυ Υλικά (για sauce) 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 2 κουτ. σούπας σπιτική μαγιονέζα Εκτέλ εση Μαρινάρ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr