51
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 4 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 2 τμχ
- κύμινο 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- τορτίγιες 8 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μαρούλι 4 φύλλα
- αβοκάντο 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κόλιαντρο 4 κσ
- μαϊντανός 4 κσ
Υλικά (για 8 μερίδες) - 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς - 4 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι - 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμμένα - 2 πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε λεπτέςλωρίδες - 1 κ.γ. κύμινο - 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά - Χυμός από ένα λεμόνι - ½ κ.γ. ζάχαρη - Ελαιόλαδο - Αλάτι - Πιπέρι Για το σερβίρισμα - 8 τορτίγες - 2 ψιλοκομμένες ώριμες ντομάτες - 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα - 4 φύλλα μαρουλιού χοντροκομμένα - 1 αβοκάντο ώριμο - 1 κ.σ. χυμό λεμονιού - 4 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιαντρο ή μαιντανό - Τσίλι καυτερό (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr