74
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 3 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- μπέϊκον 4 φέτ
- havarti 4 φέτ
- τορτίγιες 6 τμχ
- μουστάρδα 3 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μουστάρδα 2 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 4 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- θυμάρι 1 κλων
- πάπρικα 0.5 κγ
2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ 3 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 1 ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ 4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ IFANTIS 4 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI 6 ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 3 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 1 Κ.Σ. ΘΥΜΑΡΙ ΞΥΣΜΑ & ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ 2 Κ.Γ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 4 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ 1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr